Ungdomsledare, 35%

Skarpnäcks frikyrkoförsamling tillhör Svenska Alliansmissionen. Vi finns och verkar på Skarpnäcksfältet, en mångkulturell närförort söder om centrala Stockholm.

Vår vision är att vara en växande, kärleksfull gemenskap av troende, som förverkligar Guds vilja så att Gud blir ärad och trodd.

Vi har en församlingsföreståndare och en pedagog med inriktning barn, familj och ungdom. Vi söker nu en ungdomsledare som kan ha särskilt fokus på ungdomsverksamheten.

Församlingen har ett brett nätverk i närområdet och kyrkan ligger mitt i byn med en välbesökt sporthall som hyrs ut till skolor och föreningar. Förskolan Lyktan finns i området och drivs i församlingens regi.

Tjänsten innebär:

• Att vara huvudledare för församlingens ungdomsverksamhet
  • Att vara en andlig förebild och leda unga till en mognad i sin tro
  • Att medverka i att utveckla ungdomsverksamheten tillsammans med pastor/pedagog, barn- och ungdomsrådet och församlingsledningen

Vi söker

Vi söker dig som har en längtan efter att få jobba med ungdomar. Du har gått bibelskola eller liknande och är väl förtrogen med bönen och Ordet. Du har en naturlig förmåga att skapa relationer till ungdomar. Du har en god samarbetsförmåga och är bra på att nätverka med och engagera ungdomar.

Ansökan

Möjlighet till tjänstebostad på 2 rum och kök i Skarpnäck finns. Vi tar stor hänsyn till personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan en ev. anställning. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan med personligt brev, CV och referenser vill vi ha senast 2021-09-15. Skicka din ansökan till rekrytering@skarpnackskyrkan.se. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Har du frågor, kontakta Margareta Ceder på telefon 070-271 76 10.

Vi ser fram emot din ansökan!