Vi söker dig - FÖRSKOLLÄRARE

Kom och jobba med oss på Förskolan Lyktan. Vi är en förskola som jobbar temainriktat och ger stort utrymme för kreativitet i musik, drama och skapande. Vi vill att vår verksamhet tydligt visar på alla människors lika värde och hur man är en bra kompis.

Vem är du?

Du är legitimerad förskollärare som delar våra kristna värderingar. Du har god samarbetsförmåga och vill tillsammans med oss skapa en utvecklande och lärande miljö för barnen.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Hyreslägenhet kan ordnas med gångavstånd till förskolan.

Förskolan Lyktan drivs av Skarpnäcks Frikyrkoförsamling. Hos oss leker 17 barn i åldrarna 1-5 år i ljusa och trevliga lokaler i södra stockholmsområdet.

För närmare upplysningar om tjänsten är du välkommen att ringa till vår förskolechef Mirjam Evborn, tel 08-604 96 78 alt 070-512 84 94 .

Välkommen med din ansökan omgående! Rekrytering pågår kontinuerligt.

Förskolan Lyktan
Tätorpsvägen 9B