Vill du ha förbön?

Församlingen har ett förbönsteam som tar emot böneämnen och som du kan kontakta när du har ett angeläget böneämne som du vill ha hjälp med, eller ett tacksägelseämne du vill dela med dig av.

Uppge ditt böneämne i formuläret nedan, håll det gärna kortfattat. Allt vad som meddelas på detta sätt är helt konfidentiellt! Om du så önskar får du naturligtvis skriva under med ditt namn, men det är inget krav.

Du är också varmt välkommen till personlig förbön. Kom till Skarpnäckskyrkan vardagar klockan 09:30, eller till våra samlingar på söndagar klockan 10:00 alternativt klockan 18:00, så finns det en förebedjare där för dig.

Tacksägelse

Vi vill gärna följa upp hur det går för Dig - hur Gud svarar på våra böner och ger oss hjälp. Kontakta oss genom formuläret nedan med ditt tacksägelseämne.

Meddela oss också om du vill ha personlig kontakt med förbön och tacksägelse, så hör vi av oss.

Gud välsigne Dig !

Namn: