Kärrtorpskyrkan

År 2014 grundade Alliansmissionen en församling i förorten Kärrtorp i sydöstra Stockholm. Ett område där det saknats en kristen gemenskap i många år. De arbetar utåtriktat med samtalskvällar, upptäckargrupper, bönesamlingar, bibelstudier för att nå ut till människor som inte brukar gå i kyrkan. En mötesplats är Elvakaffe, ett litet café i secondhandbutiken Lindra, som drivs av Human Bridge. Ett naturligt sätt att skapa nya kontakter. Gudstjänster sker i lokalen Lejdaren, där upp emot 20 personer möts varannan söndag. Under fyra fredagskvällar hösten 2018 har de bjudit på nygräddade pannkakor ute på torget, vilket varit mycket uppskattat. Församlingen är fortfarande liten och många kommer och går. Be gärna för detta viktiga arbete.