Tillsammanshelg på Björkögården den 31/8-1/9

Tema: ”Ett folk som är på vandring”

I slutet av sommaren åker vi i väg för att vara ett par dagar tillsammans. Det blir en helg fylld med gemenskap, skratt, vacker natur och intressant undervisning. Alla som vill är välkomna med! Vi kommer att vara på Björkögården norr om Stockholm. Du behöver inte vara medlem i Skarpnäckskyrkan för att vara med. Alla är välkomna! Vi startar på lördagen den 31/8 med drop in-fika kl. 9.30–10. Det ordnas ingen gemensam mat innan drop in-fikat på lördagen. Helgen avslutas med gemensam restauranglunch på söndagen kl. 12.30.

Om du önskar komma på fredagskvällen tillsammans med ungdomarna är det möjligt mot en extra kostnad. Ansvariga är arbetsgrupp 6, hör gärna av er med ett mail till om ni har några speciella önskemål. För prisuppgift, annan info och anmälan, klicka här!

Tillsammanshelg den 31/8-1/9
Pianokurs för barn 9-12 år