Pianokurs för barn 8-12 år

I denna grundkurs får eleven lära sig grunderna i  pianospel  (primärt klassisk inriktning), notläsning, harmonilära och  annat som kan vara bra att veta så att den blivande pianisten efter kursen kan söka fortsättningskurser eller klara sig på egen hand.

Studiematerialet är tre välkända spelböcker av Carl-Bertil Agnestig - ”Vi spelar piano” - med tillhörande övningshäften. (En bok per årskurs. Start varje hösttermin).

Kursen riktar sig till nybörjare utan förkunskaper och den sökande förväntas ha en egen motivation att spela!

Intagningstester sker den 22/1, 5/2 och 12/2. BOKA TID NU! 3 platser finns!

Pris per termin 1000 kr (exkl. studiematerial). En lektion á 45 minuter/vecka hålls i Skarpnäckskyrkan på Skarpnäcks allé 31. Egen övningstid nödvändig, varför tillgång till ett eget instrument är ett krav.  Anslagskänslig keyboard, el-piano eller liknande går bra.

Kursledare är Skarpnäckskyrkans församlingsmusiker Miguel Robaina

Tel.  08-724 20 40