Konfa 2020-21

• Har du frågor om livet, kärlek och relationer, varför allt finns, vad som är meningen med just ditt liv?
  • Undrar du vad kyrkan kan vara bra för och vad det är som är så speciellt med av vara  kristen?
  • Vill du veta varför och hur man ber och hur man kan se svaren?
  • Vill du veta mer och till och med lära känna den Gud som är orsaken till att allting finns?

På konfirmationsträffarna finns plats att diskutera just sådant. Rätt och fel, högt och lågt. Vi fikar, samtalar, skrattar, gör djupdykningar i Bibeln, som är vår handbok för livet. Du behöver inte tro på  något särskilt sätt, du kommer som du är!

I år vänder sig undervisningen till dig som går i åk 7-9.

Träffarna kommer att hållas i Skarpnäckskyrkan under två terminer och inkluderar även ett läger. Start i september.

Hör av dig till barn- och ungdomspastor Sarah Jonsson på 0725-00 92 60 eller sarah.jonsson@skarpnackskyrkan.se om du är intresserad av att vara med och/eller om du vill ha mer info.

Hoppas vi ses!

Konfa 2020-21
Viktig information ang. Gudstjänster och Verksamheter!