Vårt arbete

Skarpnäckskyrkan vill vara en levande och öppen församling. Alla - oavsett bakgrund - är välkomna till gudstjänster, samlingar och olika verksamheter!

För ett personligt medlemskap i församlingen krävs ett beslut om att vilja tillhöra Kristus och bekänna Honom som personlig Herre och Frälsare samt att man bekräftat detta genom dopet som barn eller vuxen. Ledare för kyrkans olika verksamheter förutsätts dela denna tro samt församlingens vision om ett trovärdigt Kristus-centrerat liv i tjänst och vittnesbörd.

Skarpnäckskyrkan vill alltså finnas till både för sökare och finnare, för de som är på väg och de som hittat sitt mål. Välkommen med på denna vandring!

Viktiga stommar i detta engagemang är vardagskyrkan, gudstjänsterna och husgrupperna:

Vardagskyrkan

- vår dagliga kyrka som är öppen måndag till fredag för möten mellan Gud och människor och människor emellan samt öppen för olika verksamheter.

Gudstjänsterna

- festhögtiden på söndagen då församlingen, vänner och olika be-sökare möts för att lovsjunga Gud och ta del av predikan. Skarpnäckskyrkan arbetar för en mångfald av gudstjänster med olika former och teman.

Husgrupperna

- småförsamlingar som möts i hemmen för att fördjupa den andliga och sociala gemenskapen.

Våra verksamheter

Vi har också en hel del engagemang av olika slag.  Klicka bara här så får Du ytterligare information om:

·         Barn- & ungdomsarbetet

·         Evangelisation & mission

·         Gemenskap, omsorg & diakoni

Välkommen att ta kontakt med oss!