december 2019
sön 1    10:00      Gudstjänst - TEMA: "Första advent"      Sarah Jonsson, församlingens sångare och musiker, m fl. kyrkkaffe Söndagsskolan övar Luciasånger, kom och var med fr. 4 år.
sön 8    10:00      Gudstjänst - TEMA: "Andra advent"      Jan-Erik Josefsson (Kärrtorpskyrkan), Marcelo Pereira da Silva, nattvard, söndagsskola, kyrkkaffe.
sön 15    10:00      Gudstjänst - TEMA: "Tredje advent"      Sarah Jonsson, söndagsskolans Luciatåg, Ingela Freed, kyrkkaffe.
sön 22    10:00      Gudstjänst - TEMA: "Fjärde advent"      Sarah Jonsson, adventskören, Karin Kjäll, Millen Berhe, musiker, kyrkkaffe.
tis 24    10:09      Julkrubba      Sarah Jonsson, Millen Berhe, Miguel Robaina, m fl.
sön 29    10:00      Jul- och nyårsandakt - TEMA: "Guds barn"      Margareta Ceder, kyrkkaffe.