maj 2020
sön 3    10:00      Gudstjänst - TEMA:"Uppenbarelseboken 1-7"      Sarah Jonsson, Ingela Kalcevic. Söndagsskola utomhus. Det går endast att delta i Gudstjänsten via sändning på vår YouTube-kanal!
sön 10    10:00      Gudstjänst - TEMA:"Uppenbarelseboken 8-14"      Sarah Jonsson, Marcelo Pereira da Silva. Söndagsskola utomhus Det går endast att delta i Gudstjänsten via sändning på vår YouTube-kanal!
sön 17    10:00      Gudstjänst - TEMA:"Uppenbarelseboken 15-21"      Sarah Jonsson, Miguel Robaina med team. Söndagsskola utomhus. Det går endast att delta i Gudstjänsten via sändning på vår YouTube-kanal!
tor 21    10:00      Gökotta vid Bergholmstorpet      Sarah Jonsson, Carl-Johan R. och Ingela Freed. Om du är frisk, ta med något att sitta på och en fikakorg så håller vi avstånd i trädgården. Vid mycket dåligt väder ställer vi in.
sön 24    10:00      Sinnesroandakt      Stefan Hellkvist, Nina Lakia, Peter Sundin, Miguel Robaina med band. Sänds endast på vår YouTube-kanal
sön 31    10:00      Tillsammansgudstjänst i det fria - "Pingst"      Sarah Jonsson, avslutning för terminens barn- och ungdomsverksamheter. Ingen Youtube-sändning denna söndag.