oktober 2021
sön 3    11:00      Tillsammansgudstjänst - TEMA: "Änglarna"      Eliise Raude, Mirjam Evborn och Söndagsskolan.
sön 10    11:00      Gudstjänst på Tacksägelsedagen - TEMA: "Lovsång"      Hans Brandberg, Marcelo Pereira da Silva. Medlemsintagning och välkomnande av vår nya ungdomsledare Sonia Kamau. Söndagsskola.
sön 17    11:00      Gudstjänst      Kurt-Arne Mörtzell, Vittnesbörd av Kristin (Ingela) Jansson, ZoeZee. Söndagsskola.
   18:00      Sinnesroandakt      Stefan Hellkvist, Jaakko Koski med band, m.fl.
sön 24    11:00      Gudstjänst med nattvard - TEMA: "Samhällsansvar"      Marcelo Pereira da Silva, Miguel Robaina med lovsångsteam, sångtjejerna Abby och Maya. Söndagsskola.
sön 31    11:00      Gudstjänst med Missionslunch - TEMA: "Hopp och förväntan, del 1"      Jens Helmersson (Allianskyrkan i Älta), sång och musik med Helene duRietz, m.fl. Söndagsskola.