december 2020
sön 6    10:00      Gudstjänst - TEMA: "Andra advent" - Sänds endast på vår YouTube-kanal!      Carl-Johan R. Freed, Joel Mörtzell, m fl.
sön 13    10:00      Gudstjänst - TEMA: "Tredje Advent" - Sänds endast på vår YouTube-kanal!      Kurt-Arne Mörtzell, Lucia, församlingens sångare och musiker under ledning av Miguel Robaina.
sön 20    10:00      Gudstjänst - TEMA: "Fjärde advent" - Sänds endast på vår YouTube-kanal.      Brane Kalcevic, Karin Kjäll, Miguel Robaina med team, m fl.
tor 24    10:00      Julkrubba - TEMA: "Julafton" - Sänds endast på vår YouTube-kanal      Margareta Ceder, Kurt-Arne Mörtzell, Miguel Robaina, med sångare och musiker.
   23:15      Musikgudstjänst online i den heliga natten      Kurt-Arne Mörtzell, Anna och Ida Hammarwall, Millen och Sophia Berhe, Celine Paulos, Abigail Gebreslasie och Miguel Robaina.