juni 2021
sön 6    10:00      Tillsammansgudstjänst TEMA: "Vårt dop"      Terminsavslutning för församlingens barngrupper. Vi samlas i parken bakom Kulturhuset. Det som gäller är upp till 100 personer utomhus, men vi fortsätter hålla avstånd genom att dela upp oss i olika grupper! Ta gärna med eget fika och något att sitta på. Kläder efter väder gäller! Skulle det vara snö, driv-is och hagelstormar ställs gudstjänsten in
sön 13    10:00      Gudstjänst med nattvard - TEMA: "Kallelsen till Guds rike"      Kurt-Arne Mörtzell, Miguel Robaina med team, sångtjejerna Abby och Maya, samt ZoeZee.
sön 20    10:00      Gudstjänst på Skogskyrkgården - TEMA: "I andliga fäders fotspår"      Vandring under ledning av Carl-Johan R. Freed. Samling kl. 9.45 utanför entrén vid Pungpinan. Ta med egen picnic-korg och underlag. Möjlighet att köpa fika finns annars vid "Visitor's center" på Skogskyrkogården, från kl. 11.
sön 27    18:00      Sommarkvällsandakt i Brandparken      Kurt-Arne Mörtzell