Välkommen till Skarpnäckskyrkan!

Skarpnäcks Frikyrkoförsamling är en mångkulturell församling med ca 200 medlemmar i olika åldrar och med olika bakgrunder. Församlingen är ansluten till Svenska Alliansmissionen.

Kyrkan ligger centralt i Skarpnäck, en stadsdel i sydöstra Stockholm. Skarpnäck är ett område med många barnfamiljer, där en stor del kommer från andra länder än Sverige.

Skarpnäckskyrkan är öppen för alla!

Du är välkommen till de samlingar som annonseras i programblad, på affischer och här på hemsidan. På söndagarna kl.10.00 firar vi Gudstjänst med kyrk-kaffe efteråt (OBS! sommarperioden kl.18.00, se mer info i kalendern). Övriga dagtider är kyrksalen oftast öppen för den som vill sitta ner en stund i stillhet. Dessutom är du välkommen att titta in om du vill ha någon att tala med eller kanske bara för att fika.

I Skarpnäckskyrkan har vi ett stort barn- och ungdomsarbete och en förskola, Lyktan.

Du hittar mer information om våra aktiviteter under "På gång".

Välkommen till oss!

Gudstjänst med nattvard
2017-11-19

Kvällsbön
2017-11-19

Gudstjänst i Globala veckan
2017-11-26

Sinnesroandakt
2017-11-26

Adventskonsert - "Vi sjunger in advent!"

Användarnamn:

Lösenord: