Välkommen till Skarpnäckskyrkan!

Skarpnäcks Frikyrkoförsamling är en mångkulturell församling med medlemmar i olika åldrar och med olika bakgrunder. Församlingen är ansluten till Svenska Alliansmissionen.  (Läs mer om församlingens historia här!)

Kyrkan ligger centralt i Skarpnäck, en stadsdel i sydöstra Stockholm. Skarpnäck är ett område med många barnfamiljer, där en stor del kommer från andra länder än Sverige.

Skarpnäckskyrkan är öppen för alla!

Du är välkommen till de samlingar som annonseras i programblad, på affischer och här på hemsidan. På söndagarna kl.10.00 firar vi Gudstjänst med kyrkkaffe efteråt (OBS! sommarperioden kl.18.00, se mer info i kalendern). Övriga dagtider är kyrksalen oftast öppen för den som vill sitta ner en stund i stillhet. Dessutom är du välkommen att titta in om du vill ha någon att tala med eller kanske bara för att fika.

I Skarpnäckskyrkan har vi ett stort barn- och ungdomsarbete och en förskola, Lyktan.

Du hittar mer information om våra aktiviteter under "På gång".

Välkommen till oss!

PRENUMERERA PÅ VÅR YOUTUBE-KANAL!

Från och med 5 april 2020 och tillsvidare går det endast att ta del våra Gudstjänster digitalt!

Följ oss på YouTube

Tillsammansgudstjänst i det fria - "Pingst"
2020-05-31

Konfa 2020-21
Viktig information ang. Gudstjänster och Verksamheter!

Användarnamn:

Lösenord: