november 2021
sön 7    11:00      Gudstjänst i Allahelgonatid - TEMA: "Hopp och förväntan, del 2"      Kurt-Arne Mörtzell, sång och musik av Miguel Robaina, m.fl. Söndagsskola.
   18:00      Sinnesroandakt      Stefan Hellkvist, Helene duRietz, m.fl.
sön 14    11:00      Gudstjänst med nattvard - TEMA: "Hopp och förväntan, del 3"      Kurt-Arne Mörtzell, Miguel Robaina med lovsångsteam, sångtjejerna Abby och Maya. Söndagsskola.
sön 21    11:00      Gudstjänst - TEMA: "Hopp och förväntan, del 4"      Jan-Erik Josefsson (Kärrtorpskyrkan), sång och musik av Marcelo Pereira da Silva, medlemsintagning, barnvälsignelse och söndagsskola.
sön 28    11:00      Gudstjänst - "Första advent"      Kurt-Arne Mörtzell, församlingens sångare och musiker, m.fl. Söndagsskola (övning inför Luciatåg), kyrkkaffe.