april 2018
sön 1    11:00      Ekumenisk Påskdagsmässa i Hammarbykyrkan      Jae Sung Kim, lovsång under ledning av team SHINE, nattvard, söndagsskola, kyrkkaffe.
   18:00      Kvällsbön
sön 8    10:00      Gudstjänst med nattvard - TEMASTART - "Församling"      Jae Sung Kim, lovsång under ledning av Tor Hilborn och Sarah Anner. Söndagsskola, kyrkkaffe.
   18:00      Sinnesroandakt
sön 15    10:00      Tillsammansgudstjänst - "En kyrka för alla"      Sarah Jonsson, församlingens barn och förskolan LYKTAN, barnkören Småfåglarna, kyrkkaffe.
   18:00      Kvällsbön
sön 22    10:00      Missionsgudstjänst - "Församlingens uppgift"      Missionrådet, Jae Sung Kim, lovsång under ledning av Ingela Kalcevic m fl, söndagsskola, kyrkaffe. (Missionslunch efteråt till förmån för Skarpnäckskyrkans Internationella arbete.)
   18:00      Kvällsbön
sön 29    10:00      Gudstjänst - "Den lilla församlingen"      Solomon Haregot med husgrupp, lovsång under ledning av Tor Hilborn och Sarah Anner, söndagsskola, kyrkkaffe.